Memories in Stone - urnplaten

De gepersonaliseerde Memories in Stone urnplaat bestaat uit een zwart gepolijste granieten plaat van 50x50 cm en 5 cm dik, met daarop een afbeelding van 40x40cm. De afbeelding op de urnplaat wordt voorzien van een kwalitatief zeer hoogwaardige coating. Afwijkende maten en kleuren van de onderliggende natuurstenen bodemplaat zijn in overleg met uw dealer mogelijk.

Kwaliteit

De afbeeldingen op de granieten urnplaten worden voorzien van een krasbestendige hoogglans polyurethanen beschermlaag. Deze laag is evenals de inkt watervast en UV bestendig.

Procédé

Het digitale bestand van uw ontwerp, foto of illustratie wordt geprint op een speciaal ontwikkelde zelfklevende film. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gepigmenteerde water- en UV bestendige inkt op solventbasis. Voordat het printwerk op de urnplaat kan worden aangebracht dient deze te worden voorbehandeld c.q. ge√ęgaliseerd. Na volledige uitharding wordt de zelfklevende film met print op de urnplaat bevestigd. Het printwerk wordt afgecoat met een krasbestendige polyurethanen beschermlaag. Deze laag is evenals de inkt watervast en UV-bestendig. Vervolgens wordt het geheel voorzien van een coating.

Prijs

Crystal Memories levert dit unieke product tegen prijzen die nauwelijks hoger liggen dan de traditionale natuurstenen urnplaten.

Snelle levering

Naast de unieke mogelijkheden die dit monument u biedt is de levertijd aanzienlijk korter dan die van een traditioneel stenen urnplaat. Afhankelijk van het gekozen ontwerp bedraagt de levertijd gemiddeld 5 weken. Afwijkende formaten of kleuren van het natuursteen hebben een langere levertijd tot gevolg.

  Crystal Memories