Memories in Glass - Glazen gedenkmonumenten

Het Memories in Glass glazen grafmonument kan verticaal geplaatst worden tussen 2 natuurstenen of rvs pilaren in een letterplaat of als zerk worden verzonken.

Standaardgegevens:
Formaat: 70 cm breed en 90 cm hoog
Materiaal: voor- en achterpaneel van floatglas, rondom facet geslepen. Uw afbeelding wordt tussen beide platen geplaatst volgens een speciaal procédé, waarbij waterdichtheid en kleurechtheid van het monument gedurende 10 jaren gewaarborgd zijn.
Memories in Glass bestaat uit een 15 mm dik helder voorpaneel met een 6 mm dik zwart gelakt achterpaneel. Afwijkende diktes zijn op aanvraag leverbaar.

Memories in Portrait

De Memories in Portrait is het antwoord op de klassieke porseleinen foto.

Standaardgegevens:
Formaat: 9 cm x 12 cmx 0,8 cm
Memories in Portrait wordt op dezelfde wijze geproduceerd als het Memories in Glass gedenkmonument.

Procedé

Het digitale bestand van uw ontwerp, foto of illustratie wordt geprint op een speciale film. Hierbij wordt gebruik gemaakt van UV en waterbestendige inkt.

Glasmonument

De print wordt tussen 2 glasplaten verlijmd ter afwerking wordt de sandwich rondom facet geslepen.

voorbeelden

Vorm en Afmetingen

Standaard leveren wij u een rechthoekig monument van 70x90 cm. Afwijkende maten en vormen zijn leverbaar. Hiervoor kunt u uw dealer raadplegen.

Prijs

De glazen grafmonumenten van Crystal Memories liggen in hetzelfde prijssegment als de conventionele natuurstenen monumenten.

Snelle levering

Naast de unieke mogelijkheden die dit monument u biedt is de levertijd aanzienlijk korter dan die van een traditioneel stenen grafmonument. Afhankelijk van het gekozen ontwerp bedraagt de levertijd gemiddeld 5 weken. Afwijkende formaten zullen uiteraard een langere levertijd tot gevolg hebben.

  Crystal Memories