Crystal Memories

Crystal Memories is een innovatief bedrijf dat ontstaan is uit samengebrachte ideeën van mensen die hun jarenlange sporen hebben verdiend in de glas-, natuursteen- en grafmonumentenindustrie.Veel mensen voelen de behoefte om hun dierbare overledene op een speciale manier te gedenken. Crystal Memories heeft zijn expertise toegepast om een nieuwe manier van gedenkmonumenten te ontwikkelen, waarbij er meer ruimte is voor een persoonlijke tint zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of een gedegen luxe uitstraling. Het is nu mogelijk om een gedenkmonument te personaliseren door middel van afbeeldingen.


Memories in Glass

Als alternatief voor de conventionele grafmonumenten biedt Crystal Memories: “Memories in Glass”; de glasplaten zijn 22 mm dik en opgebouwd uit verschillende lagen, waaronder een UV en waterbestendige film , polyurethanen en verlijmingen die in de kogelwerende ramen industrie gebruikt worden. Dit alles zorgt voor een kleurechtheid en waterbestendigheidsgarantie van minimaal 10 jaar!

Memories in Stone & Memories in Portrait

Urnen worden steeds vaker begraven om toch een plek te hebben om naar terug te keren. Voor dit type graf heeft Crystal Memories een uniek procedé ontwikkeld : “Memories in Stone”. Het is nu mogelijk om het traditioneel graveren te vervangen voor een persoonlijke afbeelding. Deze afbeelding wordt gegoten op een granieten onderplaat en opgebouwd uit dezelfde gietlagen zoals bij Memories in Glass, daarbij word het afgewerkt met een extra beschermlaag.

Groot dealernetwerk

Crystal Memories biedt haar producten aan via een groot dealernetwerk dat geselecteerd is op professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Geinteresseerd?

Ben u geinteresseerd in onze unieke producten, maak dan een afspraak met een van onze dealers om u te laten voor lichten over de diverse mogelijkheden

  Crystal Memories